Prova följande:

• Stäng av INTERNETDELNING
  • Starta INTERNETDELNING igen
  • Efter ca 5-10 sekunder bör mobilens namn dyka upp bland WIFI-näten på datorn.
  • Försök att anslut igen.

Annars:

• Stäng av INTERNETDELNING
  • Stäng av WIFI samt BLUETOOTH i INSTÄLLNINGAR.
  • Starta INTERNETDELNING igen (aktivera WIFI & BLUETOOTH om du uppmanas till det)
  • Försök att anslut

Om problemet kvarstår, prova följande i tur och ordning:

Ännu problemet kvar:

• Stäng av INTERNDELNING och ändra lösenordet för WIFI i INTERNETDELNING
  • Ändra namnet på din mobil under "ALLMÄNT / OM" under INSTÄLLNINGAR.
  • Ta bort WIFI-profilen på datorn för din mobiltelefon enligt: https://sgf.freshdesk.com/support/solutions/articles/6000167196
  • Aktivera INTERNETDELNING
  • Välj sedan att ansluta till mobilens nya wifi-nätverk med det nya lösenordet