Prova följande:

• Stäng av INTERNETDELNING
  • Starta INTERNETDELNING igen
  • Efter ca 5-10 sekunder bör mobilens namn dyka upp bland WIFI-näten på datorn.
  • Försök att anslut igen.

Annars:

• Stäng av INTERNETDELNING
  • Stäng av WIFI samt BLUETOOTH i INSTÄLLNINGAR.
  • Starta INTERNETDELNING igen (aktivera WIFI & BLUETOOTH om du uppmanas till det)
  • Försök att anslut

Om problemet kvarstår, prova följande i tur och ordning:

Ännu problemet kvar:

• Stäng av INTERNDELNING och ändra lösenordet för WIFI i INTERNETDELNING. Det räcker med 4 bokstäver 4 siffror!
  • Ändra namnet på din mobil under "ALLMÄNT / OM" under INSTÄLLNINGAR. Lägg tex ditt namn eller årtal efteråt.
  • Ta bort den gamla WIFI-profilen för mobilen på datorn för din mobiltelefon enligt:
    https://itsupport.golf.se/sv-SE/support/solutions/articles/6000191035
  • Aktivera INTERNETDELNING igen i mobilens INSTÄLLNINGAR
  • Välj sedan att ansluta datorn till mobilens nya wifi-nätverk med det nya lösenordet