Alla iPhone 6S (användes tillsammans med TELIA) var olåsta.

Låsa upp en iPhone 5S från TRE

• Dator med senaste versionen av iTunes
  • TRE-mobil (uppdaterad till senaste versionen (idag: 9.2.1)
  • Veta IMEI-numret på din mobil
  • USB-sladden från mobilladdaren
  • Ett nytt SIM-kort (från den nya operatören eller tex ditt nya från TELIA eller ett annat)

För att låsa upp TRE-mobilen: https://www.tre.se/operatorskoder/

Betala direkt 350kr med VISA eller MASTERCARD

Bekräftelse kommer på epost eller sms inom 10 minuter eller på brev

Gå sedan till www.tre.se/opk och följ instruktionerna.

Viktigt med senaste versionen av iTunes och att mobilen är uppdaterad, annars krävs ett aktivt SIM-kort med abonnemang från TRE.