Som du kanske märkt kommer programmet MICROSOFT TEAMS upp när du loggar in. Du ska logga in i detta program med din epostadress.

MICROSOFT TEAMS är ett nytt samarbetsforum som använder bland annat SKYPE, OUTLOOK, KALENDER, KONTAKTER, ONEDRIVE och SHAREPOINT etc i en enda plattform.

Microsoft ser att du jobbar i detta enda program i stället för att använda alla andra program. Fördelen är att du kan skapa egna TEAMS och allt som du gör finns på ett enda ställe!

MICROSOFT TEAMS ingår numera i alla WINDOWS-datorer.

RF har valt att stänga av SKYPE FÖR FÖRETAG helt nu.

(SGF kommer att ha kvar WORKPLACE som vårt kommunikationskanal på samma sätt som tidigare).

Så här kommer du igång med MICROSOFT TEAMS: https://sgf.freshdesk.com/support/solutions/articles/6000227189
INTERN-IT återkommer med mer instruktioner och tips framöver - tills dess: Logga in och prova!