Något som är svårt att ge support på är skrivare, som ofta har "mystiska" problem...

Se även:

Kontroll 1 - olika nätverk:

Du är inte på samma nätverk som skrivaren och därför är skrivaren OFFLINE i KONTROLLPANELN / INSTÄLLNINGAR.

Lösning:

Troligen är du uppkopplad mot din mobiltelefon via INTERNETDELNING (genom BLUETOOTH eller via USB-kabeln).

• Ta ur USB-sladden mellan datorn och mobilen - välj sedan "rätt" WIFI-nät
  • Stäng av INTERDELNING  - välj sedan "rätt" WIFI-nät

Kontroll 2 - Uppdatering av datorn/skrivaren har gått fel under dagen:

Uppdateringar kommer till datorn/skrivaren har installerats men något har gått snett - eller du har inte startat

Lösning:

• Starta om datorn & skrivaren (dra ut strömsladden i minst 10 sekunder)
  • Om det inte hjälper:
    • Gör uppdateringar av datorn i WINDOWS UPDATE
    • Uppdatera drivrutinen för skrivaren
      • Gå till hemsidan för skrivaren
      • Klicka på SUPPORT och sök upp din skrivare (se modellnummer på lappen på skrivarens baksida)
      • Ladda ner och installera drivrutinen
      • Starta om datorn och skrivaren